Terato's Site

GAMMAL HEMSIDA! / OLD WEBSITE! 

Besök
 www.teratos.com istället!
Visit www.teratos.com instead!

Uppdateringar 2012

2012-10-06: Idag fick jag hem en underbar liten Amber-tjej, Juli eller Zickan's Countdown som hon heter i stamtavlan! Hon är tilltänkt som fru till antingen Desmond eller Viktor till våren, så ska bli spännande att se hur hon utvecklas. Har höga förhoppningar på henne, en fantastisk tjej redan nu! :)

2012-06-21: Idag fick Sahrami sina bebisar! Läs mer HÄR.

2012-06-05: Sahrami är parad förra veckan och går upp!

2012-05-10: Nu börjar avelsplanerna dra igång på allvar! Runt slutet av nästa vecka tänkte jag skicka ner Sahrami till Mia Florentin, Shannaras, på parning med hennes hane Boule de Neige, ba x.

2012-04-16: Planerar att para min Shannaras Sahramipulla (agouti eubk med pannfläck), som är utplacerad på foder hos Johanna Bedoire. Hane är inte klart ännu även om jag har några som jag spanat in. Men planerar att para henne i slutet på maj och kommer ha kullen hos mig i Gävle. Väldigt trygg och social hona, med engelsk och finsk stam (RTC + Ratsian). Stamtavla, val av hane och mer info kommer! Hör av dig om du är intresserad.

2012-04-10: Parningen med Justice inställd. Han är helt enkelt inte pigg nog, även om jag absolut tror att han kommer att hänga med ett par månader till. Han åkte dessutom på ännu en infetion så det fanns inte utrymme att vänta på att han ska bli frisk och färdigmedicinerad. Men så han är pensionerad nu.

2012-03-10: Justice ska, om han orkar, ev. paras med en sista hona innan han pensioneras. En cinnamon-tjej. Det blir i så fall om en 2 veckor parningen sätts till verket.

2012-02-24: Justice har blivit pappa igen! Se Juridik-kullen hos Zickan

Är du intresserad av avkomma från Juridik-kullen och bor i närheten av Gävle? Jag kan hjälpa till med transport då jag ändå tänkte hälsa på småskitarna i 5-veckorsåldern. Kontakta Zickan för att tinga en unge.

Members Area

 

DENNA SIDA HAR NUMERA FLYTTAT!! FÖR AKTUELL HEMSIDA, GÅ TILL: www.teratos.com

Sara

Om mig (About Me)
Dagbok (Diary)
Min Konst (My Art)
Foton (Photos)
Filmklipp (Film Clip)

Links

Här är ett litet länktips för dig som vill göra egna ikoner till hemsidan eller skrivbordet:

Favicon maker- Create a favicon from any image

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.