Terato's Site

GAMMAL HEMSIDA! / OLD WEBSITE! 

Besök
 www.teratos.com istället!
Visit www.teratos.com instead!

Om mig

Sara Östlund heter jag. Är född 1986, bor för tillfället i en bostadsrätt på Brynäs i Gävle tillsammans med min sambo och ett gäng råttor. Planen är väl att vi ska köpa hus inom något år eller två och vi sparar för fullt till en insats nu.

För övrigt går jag på Socionomprogrammet på Högskolan i Gävle sen hösten 2010. Det är ett tre- och halvt års långt program som är ganska brett, vilket gör att jag kommer kunna arbeta lite varstans beroende på vad jag intresserar mig för efter utbildningen. Socionomer finns inom kriminalvården, som habiliterare, kuratorer, inom rättsväsendet men även som de flesta vet inom socialtjänsten. 

Råttor har jag hållit på med i ett par år nu och snöade in på avelstankar efter råttan Matilda, eller Redefine som hon hette i stamtavlan. Hon hade allt man kan önska sig hos en råtta. Främst var hon otroligt flocksmart, en egenskap som jag bestämt mig för att föra vidare.

Musintresset började med lilla musen Elvis som jag tog hem från Vattnadals uppfödning, det är ett par år sen nu. Möss är så mycket personlighet i en sån liten förpackning. Men som det känns just nu så är det råttorna som tar upp det mesta av min tid så det här med mössen ligger lite smått på hyllan så länge. När tid och plats finns är det möjligt att jag tar upp intresset igen.

Har även engagerat mig inom Svenska Musklubben och satt ett år som ledamot i Svenska Råttsällskapet men den senaste tiden har skolan tagit upp så mycket tid, att jag inte tagit på mig fler uppdrag sen förra året. Däremot påbörjade jag mitt provår för att bli registrerad uppfödare i Svenska Råttsällskapet i somras så förhoppningsvis kommer jag snart att ha ett uppfödarnamn inom föreningen.

Jag håller även på att rita och måla lite. Gick estetisk linje, inriktning Bild och Form på gymnasiet och har väl inte pysslat så mycket med konst på bra länge, tills jag i vintras beställde hem lite akrylfärger och tyckte det var ganska skoj igen. På senare år har jag även fått ett intresse för foto!

Members Area

 

DENNA SIDA HAR NUMERA FLYTTAT!! FÖR AKTUELL HEMSIDA, GÅ TILL: www.teratos.com

Sara

Om mig (About Me)
Dagbok (Diary)
Min Konst (My Art)
Foton (Photos)
Filmklipp (Film Clip)

Links

Här är ett litet länktips för dig som vill göra egna ikoner till hemsidan eller skrivbordet:

Favicon maker- Create a favicon from any image

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.