Terato's Site

GAMMAL HEMSIDA! / OLD WEBSITE! 

Besök
 www.teratos.com istället!
Visit www.teratos.com instead!

Justice + Cindy

Här kommer jag att samla information om parningen mellan Justice och Cindy

Parningsinformation

Male: Justice
Variety: Dark Pearl Hodded mm

Breeder: Nicciz
Owner: Sara Östlund (Jag)
Born: 20090926 
Pedigree: Justice Stamtavla

Weight at mating: 503g
Age at Mating: 1 år och 4 månader


Enligt mig:

Mjuk, vänlig, glad, älskvärd, oerhört kontaktsökande med härligt häng.. Dunderflocksmart och snäll med alla. Har alltid varit väldigt frisk och har en atletisk kroppstyp. Han är allt jag vill ha från en råtta. Men ha är så liiiten, det är hans enda minus!


Parning: 20110206
Kullen beräknad: 20110228, ca

Beräknade färger: Mink, Cinnamon, Dark Pearl, Cinnamon Dark Pearl. Ev. även Champagne/Beige eller Amber/Fawn.
Teckningar: Hooded, eubk och en massa mm och roan
Hårlag: Slät och rex
Örontyper: Toppörade, eventuellt dumbo
Annat:
Vänliga!

PARNINGSKARTA JUSTICE + CINDY 

 

Female: Cinderella
Variety: Cinnamon Hooded Rex (rubyeyed)
Breeder: Nathalie Andresen (Falurvens)
Owner: Johanna Bedoire (Zakaraa)
Born: Maj 2010
Pedigree: Cindys Stamtavla

Weight at mating: 450g
Age at Mating: 9 månader 
Totally gained weight: -


En
ligt Johanna: 

Väldigt mjuk tjej som gärna pussas. Otroligt snäll mot allt och alla. Något blyg på nya ställen men finner sig ganska snabbt i situationen. En perfekt nybörjarråtta då man får göra i stort sett vad som helst med henne. Cindy är en riktig ögonsten i mina ögon.

Vecka 2

110308: Idag vid 9 dagars ålder var jag och hälsade på bebisarna, färgbestämde och tog lite bilder! Se Zakaraas hemsida för mer information.

Jag blev också lite paff över att vi fått svart och agouti i kullen, något som borde ha varit omöjligt rent genetiskt. Men jag har en förklaring, läs mer i min blog: Mock Mink

Bebisar födda!

2011-02-28: Idag födde Cindy 14 bebisar! :)


Bilden är tagen av Johanna 'Zakaraa' Bedoire

Uppdatering

2011-02-21: Cindy är nu 15 dagar in i dräktigheten och har gått upp ca 70 gram sedan parning, se Johanna, Zakaraas Kalender för hennes viktschema. 

På Johannas Hemsida hittar du också lite mer information om Cindy och om Johanna Bedoire som kommer att ha kullen hemma hos sig. Enligt planerna kommer kullen att födas runt den 28:e Februari.

Parning den 6 Februari 2011

2011-02-08: Den 6:e Februari, natten mot Söndag, parades Justice och Cinderella! Så om det har tagit beräknas ungarna komma under vecka 9.

Jag håller på och lägger in stamtavlor i Råttforumet och tänkta uppdatera intresserade om lite information som finns där bakom.

Eftersom jag har haft en sån otrolig tidsbrist nu när jag börjat studera på Högskolan så bestämde jag tillsammans med honans ägare att hon ska ha kullen hos sig och det är också hon som kommer att stå sm uppfödare. Hon bor också i Gävle så vi har nära mellan varandra.

Vi hjälps även åt med köparkontakter, ansvar för ungarna i ett längre perspektiv och hela informationsbiten så det går lika bra att kontakta mig som henne!

Så småningom kommer mer information och foton  att dyka upp på hennes hemsida men tills vidare får ni hålla till godo med den information jag kan erbjuda här!

Justice + Cindy

2010-10-17: Jag planerar att para min Justice, dark pearl/smoke hooded under hösten. Det är en temperamentsparning och för att utvärdera nedärvning från främst hans pappas sida men även såklart mammas då det är tomt bakom henne(men info från två av hennes kullar finns). Justice är liten, vilket många råttor är från mammas sida men han kommer ligga över 500- gramsstrecket innan parning.

Det är alltså främst deras kontaktsökande temperament och flockegenskaperna jag vill föra vidare. Han har en rätt feminim typ och är inte på något sätt standardmässig men har en insida av guld.

Jag har förmodligen hittat en hona, ska träffa henne under veckan och se hur hon har utvecklats so far. Hon är iaf hittills stor, 399g och har inte fyllt 5 månader än så jag väntar ett par månader innan ev. parning sätts till verket.

Om jag kommer att använda den honan förväntar jag cinnamon och minkvarianter/dark pearl/smoke i olika roliga teckningar, rex och slät. Finns en pyttechans för dumbo också.

Kommer att uppdatera i bloggen, här och i Justice forumstråd ang. hans vikt och så. Stamtavla finns också om du klickar in på "My Bucks" och "Justice".

Läs också i avdelningen "Contact" om vad jag förväntar mig av mina köpare. Eftersom jag lånar in honan kommer jag även ta hänsyn till hennes ägares synpunkter vad det gäller köpare. Är också jätteglad om köparna ställer krav på mig och frågar om bakgrund och så. (Det ska ni för övrigt alltid göra!)

Members Area

 

DENNA SIDA HAR NUMERA FLYTTAT!! FÖR AKTUELL HEMSIDA, GÅ TILL: www.teratos.com

Sara

Om mig (About Me)
Dagbok (Diary)
Min Konst (My Art)
Foton (Photos)
Filmklipp (Film Clip)

Links

Här är ett litet länktips för dig som vill göra egna ikoner till hemsidan eller skrivbordet:

Favicon maker- Create a favicon from any image

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.