Terato's Site

GAMMAL HEMSIDA! / OLD WEBSITE! 

Besök
 www.teratos.com istället!
Visit www.teratos.com instead!

Dagbok

Arg p� webs.com!

Posted by Sara on October 2, 2010 at 11:53 AM

Åååååå, jag är så arg idag!!!


Jag tycker webs.com är den absolut bästa gratiswebsajten som finns just nu. Har gått igenom de andra men de duger inte. Det jag har gillat med webs är just det att det är så manuellt, man kan göra så himla mycket. Jag har uppdaterat min sida och betalar väl en 50-lapp per månad för att kunna ha så många sidor jag vill. Och har hittills varit skapligt nöjd..


Så en vacker dag märkte jag att det inte går att klistra in text och bild osv. i Editor. Jag accepterade det väl mer eller mindre för tillfället då jag inte riktigt har haft tid att pula med hemsidan..


Har byggt upp designen på min sida efter särskilda praktiska önskemål. Jag ville ha EN sida där allt var samlat. En del för mig själv och en del för råttorna och mössen. Så jag använde mig av en kod jag hittade på nätet för att skapa två sidebars. Med mycket pulande lyckades jag till slut. MEN den högra sidebaren märkte jag hoppade iväg på min laptop(medan den satt där den skulle på den stora skärmen som Robin har till sin dator). Efter mycket om och men lyckades jag lösa detta så att det såg lika ut på alla skärmar och i Internet Explorer och Mozilla Firefox. Lycklig!


Jahapp.. Men skam den som ger sig. Efter ett par veckor gick jag in i redigeraren igen.


Jag bestämde mig idag för att flytta över, även musdelarna. Och det är ju inte så kul om man inte kan kopiera och klistra in. Efter lite läsande förstod jag att det kan funka i Firefox och lyckan var gjord, för det funkade! Yes, yes, yes! Pulade, donade och flyttade över allt.


Sen ändrade jag adresserna i sidebar 2 och tryckte nöjt på "save".


..Och så hoppade allt på sidan huller om buller. Neeeeeeej! Jag hade glömt att när man öppnar sidan i Firefox så klipper webs av någon anledning bort ett stoooort stycke av "Advanced CSS" i Templates och allt jag hade pillat med för att få sidebar2 att inte åka bort var helt borta, allt arbete förgäves!!!


Jag vet ju att jag ska ju kunna komma på det igen men det tog skitlång tid sist att klura ut det och det var ju ett tag sen jag gjorde det nu. Bajs. Skit. Jag har inte tid med det här!!


Och jag som var så nöjd.. :(

Categories: Vardag, Arbete på Sidan

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.