Terato's Site

GAMMAL HEMSIDA! / OLD WEBSITE! 

Besök
 www.teratos.com istället!
Visit www.teratos.com instead!

Dagbok

Det �r inte l�tt n�r det �r sv�rt.

Posted by Sara on October 2, 2010 at 3:04 AM

Shit, vad jag känner mig äcklig i kroppen idag. Lite bakis, faktiskt. Jag drack två glas vin igår. That's it. Kände mig riktigt berusad också när jag cyklade hem. Hur kommer det sig att jag tål alkohol så dåligt?

 

Jag blev förresten uppsagd från mitt söndagsjobb i måndags. Kommer att jobba två söndagar till, sen är jag distriktslös. Oroar mig lite över hur jag ska klara mig ekonomiskt. Jag har 8000 i studiebidrag. 2000 går direkt till hyra+avbetalning på sängen. 2000 går till att spara ihop till en inkastsumma på framtida husköp. 2000 måste jag spara ihop, bara till att kunna leva på nästa sommar ifall jag inte får nåt sommarjobb. 500 går till avbetalning på kameran. Då har jag 1500 kvar att leva på sen.

 

Jag kommer inte ha råd med min uppfödning, t.ex. Kan kanske ta en kull på Justice, finns ju en toppenhona här i gävle. Men jag kan inte göra så mkt mer för jag kommer inte ha råd att ha så många och det känns redan nu lite kärvt med veterinärkostnader osv. Och att åka på utställningar blir svårt.

 

Men förhoppningsvis kommer jag kunna jobba lite extra i alla fall. Får ca 300 per natt så jag behöver ju få ihop åtminstone 4 för att nå upp till den standarden jag har planerat för innan. Blä, att jag känner mig så bakis idag också. Ska ju jobba i natt. Men det går väl över, hoppas jag..

Categories: Vardag, Råttor

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.