Terato's Site

GAMMAL HEMSIDA! / OLD WEBSITE! 

Besök
 www.teratos.com istället!
Visit www.teratos.com instead!

Dagbok

Frustrerad

Posted by Sara on August 17, 2010 at 10:03 PM

Shit vad jag har känt mig frustrerad idag. Känns inte som att någon orkar lyssna på mig. Det blir för stort och jobbigt. Man vill gärna säga att det kommer att lösa sig. Och förhoppningsvis gör det väl det. Men det är inte säkert..

 

Det är trots allt en kronisk sjukdom som tenderar att komma tillbaka trots hormonkurer och operationer. Det är inte så att det går att trolla bort. Det handlar bara om att hitta någon behandling som ger ett bra liv med så lite smärta som möjligt. Just nu mår jag ganska bra men då har jag ju tagit både citodon och ipren. Jag är i alla fall glad att jag har min telefon. Ska nog börja blogga från mobilen nu och skriva på hemsidan. Man kan ju skriva hemliga inlägg också, vilket är bra. Men jag funderar på om det inte vore bäst att sätta ihop mina sidor till en ändå. Så har jag allt samlat. Jag kan ha samma blogg till mig som till råttorna. Bara att göra avdelningar. Har en layout på g med sidebars på båda sidorna. Men då ryker ju tyvärr kalendern längst ner som jag ju gillar. Men man kan väl inte få allt.. Eller, visst, om man lär sig html ordentligt och bygger en egen hemsida från scratch.. Ska be Robin ta hem den där boken från jobbet.

 

Han sover tungt nu bredvid mig. Det är så frustrerande, jag hade behövt prata lite ikväll. Men jag hinner liksom inte. Han är så upptagen. Och han orkar verkligen inte. Han mest bara skäller på mig att jag måste ringa läkaren. Sorry, jag har gjort det men de kommer inte att lösa ett dugg. Jag måste själv ta reda på hur jag vill behandlas och föreslå. Så ser det ut idag. Inga experter någonstans. Och jag har inte rätt att få hjälp i Uppsala där de verkligen kan reglerna. Såna är reglerna. Eller jo, EVENTUELLT kanske jag kan få rådgivning därifrån. Nä, idag har jag känt mig riktigt ensam. Det är jag och min endo. Och råttorna.. Men de har inte så många invändningar, de heller tyvärr.

 

Nä, ska väl sova nu. Hoppas det inte är så mkt hår på kudden imorgon och att magen mår bättre.. Men jag måste ringa läkaren och få förlängd sjukskrivning. Fan vad drygt att ringa chefen också. Vill bara säga att jag har en lösning och att jag snart inte kommer kosta så mkt pengar längre. Men det kan jag inte. För det finns ingen given lösning..

Categories: Vardag, Endometrios

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.