Terato's Site

GAMMAL HEMSIDA! / OLD WEBSITE! 

Besök
 www.teratos.com istället!
Visit www.teratos.com instead!

Dagbok

Klara gick bort idag

Posted by Sara on January 24, 2009 at 7:35 AM

 

Jag är osäker på hur jag ska kunna komma över att du är borta. Du var så hängig på slutet.

 


Kom hem och hittade henne liggandesiskall på golvet, ca två meter från buren. (de har öppen bur och baraca en cm ner till govlet så trots att hon var väldigt krasslig så kundehon med lätthet ta sig ut). Hon hade hasat sig och lagt sig på mintröja som låg där på golvet så förmodligen hade hon letat efter mig.Jag plockade upp henne och hon krampade så hon levde alltså fortfarandemen var väldigt kall och andades svagt, svagt..

 

Lademig med henne i sängen och värmde upp henne och det tog kanske tvåtimmar innan hon somnade in. Hon kämpade och krampade och det varriktigt jobbigt. Allt känns både sorgligt och jobbigt men samtidigt varjag ju förberedd. Hon hade varit väldigt dålig länge och förra helgenblev hon riktigt, riktigt dålig. Då trodde jag att hon skulle gå bortmen hon hängde ändå med ett tag till. Som en trasdocka var hon atthantera. Det känns skönt att hon äntligen fick gå bort efter alltkämpande. Lite för mycket kämpande kanske. Men ibland är det bara såsvårt att släppa dem.

 

Sizzla fick nosa på henne när honvar död. Hon vände och puttade lite på henne men förstod nog att honvar borta. Hon har hållit avstånd från henne de senaste veckorna. Jagvet inte om råttor kanske gör det om de misstänker att de är sjuka. Menså jag har vant mig vid tanken att Sizzla ska vara ensam.Förhoppningsvis kan hon kanske leka med Matilda i soffan. Det brukarfunka utan problem nu för tiden.

 

Min första råtta somalltid kom springandes till mig, no matter what. När hon blev gammaloch bensvag till och med. Varje gång jag kom hem från jobbet möttes jagav henne, tultandes mot mig ut i hallen. Hon kunde mysa i mitt knä hurlänge som helst. Kärlek, kärlek, kärlek. Klara var en riktigkärleksråtta.

 

Saknar dig så himla mycket, min bebis!

 

Idag var jag in och kollade mig igen. Var hos en manlig gynekolog. Det gick faktiskt bra, tyckte det gick bättre än det har gått med de tidigare gynekologerna. De har varit så hårdhänta och liksom inte pratat med mig eller nåt. Har verkligen haft jätteotur med mina gynbesök. Cystan har inte minskat något i alla fall. Han sade direkt att den måste opereras bort. Den kommer bara att växa. Men han kunde iaf till 99% säga att det inte handlade om någon cancer. Så det kändes ju skönt. Så nu ska jag få en ny tid för operation. Vem vet, jag kanske blir bättre efter det..

Categories: Råttor- Bortgångar, Råttor

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.