Terato's Site

GAMMAL HEMSIDA! / OLD WEBSITE! 

Besök
 www.teratos.com istället!
Visit www.teratos.com instead!

Dagbok

Sov gott Sizzla

Posted by Sara on May 25, 2009 at 7:30 AM

Det här har varit en händelserik vecka.

 

Idagtog jag bort min älskade Sizzla. Det var så tungt och jobbigt. I tvåtimmar efter avlivningen hade jag henne hemma hos mig och klappadehenne innan jag kunde begrava henne. Jag ville verkligen försäkra migom att hon var död. Ett slags konstigt lugn har lagt sig över mig nu.Jag saknar henne något aldeles otroligt. Men hon fick somna nu. Innanhon hann tappa livslusten helt. Det var svårt att ta bort hennejust eftersom hon fortfarande var så full av glöd. Men jag ville intese henne tappa den glöden. Fysiskt fick hon gå bort aldeles för sent.Psykiskt var det för tidigt.. Saknar dig, Sizzla. Så mycket..

 


Categories: Råttor- Bortgångar, Råttor

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.