Terato's Site

GAMMAL HEMSIDA! / OLD WEBSITE! 

Besök
 www.teratos.com istället!
Visit www.teratos.com instead!

Dagbok

Vila i Frid Matilda

Posted by Sara on January 10, 2010 at 6:43 AM

Det är så orättvist! Jag fattar inte att den här dagen har kommit..Det är helt sjukt vad tomt det kommer att bli utan dig! Snälla, komtillbaka! Min fina, min älskade, mitt allt!

 

Detär helt sjukt, det gick så fort. Hon var ju överviktig och jag gissarpå att hon fick en propp för hon var så konstig helt plötsligt enmorgon. Dålig motorik och förvirrad. Och så kunde hon inte snurra runt.Tillan som var superduktig på det tricket! Då fattade jag att nåt varfel.

 

På nyårsdagen var hon senast ute och kånkade runt men sen dess har hon bara velat såsa och ta det lugnt.

 

Såidag märkte jag att hon låg på burbotten och såg helt slut ut. Honvägrade äta(!). Då visste jag att det var dags.. Hon har knastrat imitt knä hela dagen. Sen började hon att försvinna mer och mer.

 

Det tog ett tag innan hon tog sin sista suck men jag har varit med henne hela tiden så det känns i alla fall bra..

 

Fast nä, det känns fan inte bra. Jag vill inte att hon ska vara borta..

 

Matilda har lämnat otroliga spår i mig.

 

Honär den vackraste råttan jag någinsin har sett ever. Hon har fått migatt älska dumbo. Jag kunde lite på henne jämt. Hon var så trygg i sigsjälv och hade sån otrolig social kompetens. Hon var så äkta på nåtsätt. Och hennes ögon. Jag har aldrig varit med om en råtta som sågrakt in i själen på en osm henne.

 

Minns när jag tog hemhenne från dig, Nicciz. Hela vägen hem på tåget låg hon i boxen ochtittade på mig. Kommer aldrig att glömma den blicken. Och hur glad jagvar över henne. Det finns inget som någonsin har känts så rätt som attta med mig Matilda hem. Lilla Redefine. Ja, hon fick mig verkligen attomdefiniera väldigt många saker. Hon fick mig att verkligen älskatamråttan. Hon visade mig att råttor inte behöver vaara sjuka och hasvårt med intron. Hon visade mig hur råttor ska vara. Hon gav mig HOPP!

 

Och hade hon inte varit så tjock som hon var, hade honförmodligen aldrig blivit sjuk. Hon var alltid frisk och fräsch.Alltid. Ända in till slutet..

 

Vi begravde henne vid minaföräldrars stuga vid ett ställe som heter Svartviken mellan Valbo ochSandviken. Det var sjukt tungt. Hennes vackra päls och vita teckningsom är hon. Men jag har aldrig sett en död råtta som sett så fridfull ut som henne. Hon somnade in väldigt lugnt..

 

Detkänns i alla fall bra att hennes bror Sid har fått bli pappa och kommeratt få fler kullar. För så här underbara råttor får inte baraförsvinna..

 


Categories: Råttor- Bortgångar, Råttor

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.